MANİSA / SOMA - Namık Kemal İlkokulu

Nis

Okulumuzda etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. 3/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nazlıcan Meltem Yılmaz ile birlikte "Yapay Çevre Sergisi" ve 3/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ömer Çakmak ile birlikte "El Yapımı Roket" etkinliği yaptılar.

Mrt

OKULUMUZ ANASINIF ÖĞLE GRUBU ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ TUĞBA ERYILMAZ İLE BİRLİKTE İLÇEMİZDE BULUNAN HUZUREVİNE ZİYARETTE BULUNDULAR. HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÇİÇEK VERİP BİRLİKTE VAKİT GEÇİRDİLER.

Mrt

Geleneksel çocuk oyunları projesi kapsamında 1.sınıflarımız öğretmenleri eşliğinde çocuk atletizmine hazırlanıyorlar.

Mrt

Nevruz resim yarışmasında ilçemizde dereceye giren 2/D sınıfı öğrencimiz Elif Miray Gündoğdu'ya hediyesini ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa Dikici verdi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ SEBEBİYLE OKULUMUZDA PROGRAM DÜZENLENDİ.

Mrt

SOMA İLÇE GENELİ YAPILAN MASA TENİSİ MİNİKLER TURNUVASINDA OKULUMUZ 4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ ADA AKDAŞ VE EFSANUR AYDIN SOMA İLÇE İKİNİCİSİ OLMUŞLARDIR.

SOMA İLÇE GENELİ YAPILAN NEVRUZ RESİM YARIŞMASINDA İSE OKULUMUZ 2/D SINIFINDAN ELİF MİRAY GÜNDOĞDU SOMA İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan Dede Korkut Hikayeleri yarışmasında okul birincisi olan, sonrasında ilçe 2.s olan 4/E sınıfı öğrencisi Ada Akdaş'a hediyesini okul müdürümüz Uğur Aygün verdi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Geleneksel çocuk oyunları projesi kapsamında 2/A sınıfı öğretmenleri Veysel Akgün eşliğinde çizilen oyun alanında mendil kapmaca oynadılar.

Geleneksel çocuk oyunları projesi kapsamında 3. sınıflarımız öğretmenleri eşliğinde çizilen oyun alanında kaleli yakan top oynadılar.

Şbt

28 Şubat sivil savunma günü dolayısıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Başarılı bir tahliyenin ardından günün anlam ve önemini anlatan program yapıldı.

Şbt

OKULUMUZ 2/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ EMRAH YILMAZ İLE BİRLİKTE KENDİ YAPTIKLARI ULAŞIM ARAÇLARINI SERGİLEDİLER.

OKULUMUZ 3/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ ÖMER ÇAKMAK İLE BİRLİKTE SULU BOYA ÇALIŞMASI YAPTILAR.

OKULUMUZ ANA SINIFI ÖĞLE GRUBU ÖĞRETMENLERİ TUĞBA ERYILMAZ İLE BİRLİKTE ATIK MALZEMELERDEN GERİ DÖNÜŞÜM YAPTILAR.

Şbt

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA YİTİRDİĞİMİZ CANLAR ANISINA 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU VE ANMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Ock

Okulumuzdaki tecrübe paylaşım saatinde Diş hekimleri Zeynep Merve Akgün Akyol, Esra Çakır Yalçınkaya, Ziraat Mühendisi İlker Gerger ve Veteriner Oğuzhan Işık mesleki tecrübelerini öğrencilerimiz ile paylaştılar.

Ock

OKULUMUZ 3/C SNIIFI VE ÖĞRETMENLERİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA YAĞ SATARIM BAL SATARIM VE İSTOP OYUNUNU OYNADILAR.

Ock

ANASINIFI ÖĞLEN GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİ TUĞBA ERYILMAZ'DAN GEZEGENLER PROJESİ.