MANİSA / SOMA - Namık Kemal İlkokulu

Ock

OKULUMUZ 3/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ ÖMER ÇAKMAK İLE BİRLİKTE IŞIK DENEYİ YAPTILAR.

Ock

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI PROJESİNDE AYIN OYUNU MENDİL KAPMACA OYUNUNU  ÖĞRETMENLERİ KADİR CAN EŞLİĞİNDE OYNAYAN 2/C SNIIFI.

Ock

8-14 OCAK ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİ ÖZLEM AKGÜN "AKILLIMIN RENKLİ DÜNYASI" BOYAMA KİTABI VE ETKİNLİKLERİNİ YAPTILAR. KENDİLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ock

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİ TUĞBA ERYILMAZ ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR. BU HAFTA MISIR PATLATMA, UZAY YOLCULUĞU VE TAKVİM ETKİNLİĞİ YAPTILAR.

Ock

OKULUMUZ KEMAERA VE İNTERNET ALTYAPISI YENİLENİYOR. BU KAPSAMDA OKULUMUZDAN HİÇBİR ZAMAN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN SOMA BELEDİYE BAŞKANI ALİ TULUP VE BELEDİYE BAKŞAN YARDIMCISI ABDULLAH EKŞİ'YE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ.

Ara

“Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” programının alt başlığı olan “Fiziksel Aktivite” ile okul çağı çocukların; fiziksel, bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan ve öğrencilerimizin hareketli yaşama  teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda sınıf içi egzersizler ders öğretmenleri tarafından okulumuzda düzenli olarak uygulatılmaktadır.

Ara

Okulumuzda uygulanan Geleneksel çocuk oyunları projesi kapsamında oyun alanlarının çizimi için Soma Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz. Ayrıca proje kapsamında okulumuz öğrencileri ayın oyunu 9kiremiti oynadılar.

Ara

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN 10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DMEOKRASİ HAFTASINA YÖNELİK ETKİNLİKLER

Ara

YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÖNDÜ GÜNDOĞDU ÖĞRETMENMİMİZ SINIFINDA KÜLTÜRÜMÜZÜ YANSITAN ÖGELERLE OLUŞTURDUĞU KÖŞESİ.

Ara

10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA SEMBOLİK OLARAK YAPILACAK OLAN ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ İÇİN ADAYLARIMIZ SEÇMEN ARKADAŞLARINA SEÇİM KONUŞMASI YAPTILAR. AYRICA OKULUMUZUN ÇEŞİTLİ YERLERİNE AFİŞLERİNİ ASARAK ARKADAŞLARINDAN OY İSTEDİLER.

Ara

4-8 Aralık Tarihlerinini kapsayan haftada Özel Eğitim Farkındalığının arttırılması ve Özel Gereksinimli Öğrencilere ( İşitme Engelli , Görme Engelli, Özel Öğrenme Güçlüğü, Zihinsel Yetersizlik ve Otizm Spectrum  Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiper Aktivite Bozukluğu, Bedensel Yetersizliği olan bireylere Yönelik) yönelik olan yada oluşabilecek akran zorbalığına karşı bilgilendirme semineri okulumuz rehber öğretmeni Mehmet Ali KARADAĞ tarafından sınıflarımızda uygulandı.

Ara

Okulumuz 4-C sınıfı öğrencileri tasarlamış oldukları "Kuş Evleri"ni sergilediler.Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Neşe Hano AKDAŞ'a yaptıkları güzel çalışmalar, verdikleri emekler için çok teşekkür ediyoruz.